Thuisleveringen gaan door !

Nieuws

19 maart 2020

Het Coronavirus (COVID-19) zet zijn wereldwijde opmars verder. Ook in België blijven we niet gespaard en is de impact op ons dagelijks leven enorm: kinderen gaan niet naar school, non-food winkels en horeca blijven gesloten, waar mogelijk wordt er thuis gewerkt, sociale contacten zijn herleid tot digitale contacten,…. Bij Dockx Select volgen we alle ontwikkelingen met betrekking tot de strijd tegen dit virus op de voet en namen we reeds de nodige maatregelen om onze medewerkers, klanten, partners en leveranciers maximaal te beschermen.

Op 17 maart 2020 communiceerde de federale overheid bijkomende maatregelen. Zo zijn alle handelszaken en winkels verplicht gesloten (met uitzondering van voedingswinkels, apotheken, krantenwinkels, tankstations) en wordt social distancing de regel (minstens 1,5 meter tussen elke persoon). 

We doen er alles aan om in deze tijd onze gekende service te blijven bieden. 

Bij levering bij U thuis, vragen we om volgende regels rond social distancing te respecteren:

  • De deur te openen en vanop afstand aan te wijzen in waar (in welke kamer) de goederen dienen geleverd te worden.
  • In een andere kamer te wachten totdat ons team gedaan heeft met de installatie/levering. Indien dit niet mogelijk is, gelieve dan een veilige afstand (2 à 3 meter) te bewaren.
  • Ervoor te zorgen dat de ruimte volledig vrij is, om voor voldoende bewegingsvrijheid te zorgen.

Wij danken u voor uw begrip en houden u op de hoogte. Het is van cruciaal belang dat we in deze uitzonderlijke situatie samen de nodige maatregelen treffen om de gevolgen van dit Coronavirus in te dijken.

Zorg goed voor jezelf en elkaar!